“Zonnebloem”-zwarte Pieten bezoeken Sparrenheuvel
Inloopavond Gemeentebelang in Diepenveen
8 december 2017
Drie verkoop punten voor Diepenveense oliebollen
9 december 2017
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Op 5 december jl. brachten twee zwarte Pieten van de Zonnebloem afdeling Diepenveen een bezoek aan woonzorgcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen. Alle bewoners werden verrast met een lekkere attentie. Het bezoek was ook dit jaar weer een groot succes !

Na het zeer gezellig bezoek aan Sparrenheuvel gingen de Pieten op weg naar de aanleunwoningen, ook daar waren de bewoners zeer verrast met dit bezoek en vonden ze de attentie heel erg leuk en lekker. Wij danken bij deze al de ondernemers uit Diepenveen die met hun gift deze activiteit ook dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!