Nieuwjaarsduik Diepenveen 2017
TOP 2000 pop quiz bij Cafe Restaurant de Wetering Diepenveen
26 december 2017
Midwinterloop en Kidsrun DSC Diepenveen
15 januari 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Op zaterdag 6 januari was er in Diepenveen voor de 2e keer een nieuwjaarsduik. Er waren dit keer minder deelnemers dan de eerste keer in 2016, maar het enthousiasme was er niet minder om.

Het vele publiek dat zich verzameld had langs de ijsloze ijsbaan aan de Schapenzandweg genoot van de bikkels die de strijd aan gingen voor mooie prijzen. Nadat de deelnemers het water weer verlaten hadden en zich hadden gedoucht in het Kulturhus was er voor alle deelnemers, publiek en andere belangstellenden op het dorpsplein weer een gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd. Dit jaar met een feestelijk tintje omdat burgemeester Andries Heidema na een spannende Dorpskwis, de nieuwe website voor Diepenveen met een ferme druk op de knop opende. Ook werd diezelfde middag door de burgemeester de nieuwe naam van het ontmoetingscentrum onthult “Kulturhus”. Samen met de warme chocomel en de gluhwijn de kniepertjes en de muziek was het in Diepenveen weer een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst.

Comments are closed.

error: Content is protected !!