Logisch én biologisch contact leggen met elkaar
Gele verhalenbus leest voor op kinderdagverblijf Kiekeboe!
12 maart 2018
Rita’s Recept: Sushi salade
13 maart 2018
Laat alles zien

Foto: Harry Vos

DIEPENVEEN – Zaterdag 10 maart organiseerde Hanne Struik van zorgkwekerij het Nieuwe Veld in Diepenveen voor de eerste keer een soepmaaltijd van producten van het land. De biologische producten waren aangeleverd door de Oosterwaarde en de Albert Heyn uit Diepenveen. Natuurlijk waren er ook vele producten uit eigen tuin in de soep verwerkt. Het thema van deze maaltijden is mensen met elkaar verbinden. Iedereen is welkom en stellen zich aan elkaar voor waardoor er onderling nieuwe contacten gelegd worden en dat is nu juist de bedoeling. Na het nuttigen van de heerlijke soep was er nog voor de ruim 30 aanwezigen een door de vrijwilligers gemaakt toetje. Op 14 april is er weer een etentje waar iedereen welkom is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!