Diepenveen stemt!
Interview burgemeester Andries Heidema GVK 2018
17 maart 2018
AGENDA maart/april
22 maart 2018
Laat alles zien

Vanmorgen wezen stemmen in het Kulturhus te Diepenveen. Er waren mij al heel wat stemgerechtigden voor geweest en het liep aardig door. Je kon niet alleen stemmen voor een nieuw Gemeente bestuur maar ook nog voor een referendum over veiligheidsdiensten. Er zijn 17 kandidaten uit Diepenveen die op de lijst staan dus maar hopen dat er enkele genoeg stemmen krijgen om Diepenveen te vertegenwoordigen in de Gemeente raad.

Diepenveense kandidaten

De zeventien kandidaten op de lijst die uit Diepenveen komen zijn, in volgorde van het stembiljet: Erik Smeenk (Gemeentebelang), Willem Roetert (Gemeentebelang), Alexander Gregory (Gemeentebelang), Gea Brouwer-Knol (PvdA), Peter Varenbrink (PvdA), Eddy Tulp (D66), Wybren Bakker (D66), Harco Jellema (VVD), Sanneke Molenaar-Braaksma (CDA), Jacob de Olde (CDA), Jan de Kleuver (CDA), Sybald Agema (CDA), Tjeerd van der Meulen (GroenLinks), Frederiqe Hijink (GroenLinks), Pieter Parmentier (GroenLinks), Cora Smelik (GroenLinks), Berend Vlieger (ChristenUnie).

Referendum

Tevens kan gestemd worden voor het referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!