Fysiotherapie de Spil ontvangt PlusPraktijk-predicaat
Oudste bewoner van de Bloemendal 101 jaar
24 maart 2018
De Zonnebloem aan de high tea
24 maart 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Goed nieuws voor u! Sinds 8 maart 2018 mag het fysiotherapie team van paramedisch centrum de Spil in Diepenveen zich Zilveren Kruis PlusPraktijk noemen. Dit betekent dat wij betere kwaliteit leveren en ons inzetten voor transparantie op het gebied van fysiotherapie. Momenteel is zo’n 15% van de Nederlandse fysiotherapiepraktijken erkend als PlusPraktijk.

Verbeteren van de kwaliteit 

Als een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland helpt Zilveren Kruis met dit keurkmerk met het verbeteren van de sector. Praktijken worden onder meer beoordeeld op de geleverde kwaliteit fysiotherapiebehandelingen, deskundigheidsontwikkeling, wachttijden en samenwerking met andere zorgverleners.

Fysiotherapie bij de Spil in Diepenveen

Wilt u weten hoe onze fysiotherapiepraktijk zich onderscheidt? Kijkt u dan eens op onze website, www.despil.com/over-ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!