Zangvereniging Soli Deo Gloria heeft uitvoering
Klooster Nieuw Sion in Diepenveen begint met een jongerenklooster
2 april 2018
Historische avond 12 april 2018
3 april 2018
Laat alles zien

Foto: Alex Schokker

DIEPENVEEN – De Diepenveense zangvereniging Soli Deo Gloria heeft op 8 april aanstaande een uitvoering in de Dorpskerk van Diepenveen aan het Kerkplein. Deze zal beginnen om half drie en de toegang is gratis. Zij zullen liederen ten gehore brengen van onder andere J.B. Bach. Muzikale medewerking Ina Bosscher – sopraan en Saxofoongroep Heino. Dirigent Mevrouw Joan Jonkman en piano de heer Marijn Siero. Na afloop koffie in de Notenhof bij de Ned. Herv. Kerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!