Herdenkingsbijeenkomst en stille tocht in Diepenveen
Brasserie Zonnig sponsor DSC Diepenveen
26 april 2018
Column Herman Bakker uitvaart: JACQUET, JEANS OF JURK?
26 april 2018
Laat alles zien

Foto: Harry Vos

DIEPENVEEN – Ter herdenking van alle slachtoffers die in en sinds de Tweede Wereldoorlog gevallen zijn, wordt er op vrijdag 4 mei om 19.00 uur een herdenkingsbijeenkomst gehouden in de Dorpskerk aan het Kerkplein te Diepenveen. Kinderen uit het dorp leveren  een bijdrage aan deze herdenking. Muzikale medewerking wordt verleend door Dini Schuck en Annelie Veldkamp, fluit en Fredrik Kwakkel op het orgel.

De herdenkingsrede zal worden uitgesproken door de Heer Kees Zijderveld uit Almen, die een persoonlijk verhaal zal houden over het thema:

“Geef vrijheid door”

Aansluitend wordt een Stille Tocht gehouden naar de Gemeentelijke begraafplaats aan de Roeterdsweg te Diepenveen Dorp. Op de begraafplaats staat, naast de Oorlogsgraven van het Gemenebest, een monument voor zeven overleden vliegeniers. Sempre Crescendo zal hier muzikaal aanwezig zijn. De Stille Tocht vertrekt om ca. 19.45 uur vanaf de Dorpskerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!