Aspergeseizoen in Diepenveen
Bulgaarse accordeonist 10 jaar in Diepenveen
27 april 2018
Bestuurszaken DSC handbal
30 april 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Het aspergeseizoen is na de afgelopen zonnige dagen weer begonnen en we kunnen weer genieten van de Diepenveense asperges. De opening van ons Diepenveense aspergeseizoen is nu echt van start gegaan en zal traditiegetrouw weer eindigen op 24 juni (Sint Jan).

Aspergeboerderij De Boerkamp en Brasserie Zonnig werken dit jaar samen om ‘het witte goud’ aan u te presenteren. De mooie geselecteerde AA asperges van de Boerkamp worden op traditionele wijze geserveerd in Brasserie Zonnig. De verkoop is nu gestart bij de boerderij en vanaf  komend weekend na Koningsdag staan ze dagelijks op het menu bij de brasserie. Daarnaast kunt u natuurlijk in eigen keuken heerlijke gerechten maken met de asperges van De Boerkamp. Hans Nieuwenhuis (teler) en Kiran Kreek (chef) adviseren graag en geven tips. Kortom haal dagverse asperges bij een teler of laat je heerlijk verwennen met een aspergemenu in de Brasserie. Geniet van het voorjaar met de heerlijke  asperges uit ons mooie Diepenveen.

Weer een mooie samenwerking, met passie voor ambacht en Dorpse gastvrijheid en geniet er volop van ……

 

Aspergeboerderij ‘De Boerkamp’                                Brasserie Zonnig
Oranjelaan19                                                                Dorpsstraat 8
7431 AA Diepenveen                                                   7431 CK Diepenveen
www.deboeerkamp.nl                                                   www.brasseriezonnig.nl

0570 591420                                                                   0570 592626

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!