Bestuurszaken DSC handbal
Aspergeseizoen in Diepenveen
30 april 2018
Vernieuwing buurthuis T Weterman
30 april 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Het bestuur is nog opzoek naar een notulist die de notulen maakt en de agenda beheerd bij de bestuursvergaderingen, lijkt je dit wat en wil je mee praten in het bestuur? Geef je dan gauw op. (http://dsc-handbal.nl/bestuur/dagelijks-bestuur/voorzitter)

Vind je het leuk om af en toe een wedstrijd te fluiten bij de senioren en/of A-jeugd op zondag, geef je dan op bij het bestuur voor het volgen van een scheidrechters opleiding. Aankomend seizoen hebben we een scheidsrechter te kort, dit kan resulteren tot het gedwongen terugtrekken van een (senioren)team. Dat zou toch heel erg jammer zijn!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!