Borgelerbad geopend
Met Bakkerij van Rijssen kan jij jou moeder extra verwennen!
1 mei 2018
Column Veroni Nij Bijvank – Chaos en rust
1 mei 2018
Laat alles zien

BORGELE – Het Borgelerbad is al weer een paar weken op en ie voor 15 mei een abonnement koopt, profiteert daarbij van 25% jubileumkorting. Hiermee wil Sportbedrijf Deventer recreatieve gasten het 25-jarig bestaan mee laten vieren. De abonnementen zijn te koop bij de recepties van De Scheg en het Borgelerbad.

Het Borgelerbad is hét buitenbad voor Deventer en omgeving. Met een aantal buitenbaden, een gigantische speel- en ligweide met speeltoestellen, een horecagelegenheid met terras en zelfs een binnenbad is er van alles te beleven voor iedereen tijdens elke weersomstandigheid.
Kom ook baantjes trekken, neem een duik of roetsj van de glijbaan af.

Het buitenbad bestaat uit een verwarmd trimbad, een recreatiezwembad met familieglijbaan en een groot ondiep kleuterbad. Dankzij de zitrand kunnen begeleiders perfect toezicht houden en zien hoe de kinderen genieten van het water en het speeltoestel met glijbaan.

Zwemvierdaagse

Tijdens het nieuwe zwemseizoen staan er natuurlijk weer veel spetterende activiteiten op het programma. Eén hiervan is de zwemvierdaagse die van 16 tot en met 20 juli 2018 plaatsvindt. Vier dagen zwemplezier voor jong en oud! Inschrijving hiervoor vanaf 28 april mogelijk bij de recepties.

Openingstijden

Op 28 april is het Borgelerbad geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de openingstijden voor het recreatieve zwemmen en het banenzwemmen is te vinden op de website www.borgelerbad.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!