Met soepwagentje naar soepcafe Diepenveen
Negende Lentefair Diepenveen zeer druk bezocht
10 mei 2018
Winnaars Moederdag actie ondernemers Diepenveen
13 mei 2018
Laat alles zien

Foto: Alex Schokker

DIEPENVEEN – Zaterdag werden door de dames, allen vrijwilligers bij kwekerij het Nieuwe Veld, flink wat soep voorbereid. Dit keer stond de aspergesoep op het programma. Voor deelname hadden ruim 35 personen zich aangemeld. Het soepcafe is in Diepenveen bij de Notenhof Kerkplein/Dorpstraat. Met een speciaal soep wagentje reed men van de Boxbergerweg naar het dorp om de soep daar te bereiden voor de 35 personen.

De kwekerij ‘Het Nieuwe Veld’ kookt met een groep enthousiaste vrijwilligers eens per maand een soepcafé voor de inwoners van Diepenveen. Iedereen die het gezellig vindt om met medebewoners samen te eten is welkom, jong en oud. Op de foto de vrijwilligers bij de soepwagentje Piaggo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!