Dode bij ongeluk op IJsseldijk Diepenveen
PvdA: ‘Provincie, herstel busverbinding wijk Platvoet’
16 mei 2018
Go Ahead Eagles Voetbalmiddag bij FC RDC
16 mei 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Vier auto’s waren woensdagavond rond 21.00 betrokken bij een ernstige aanrijding op de IJsseldijk in Diepenveen. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen frontaal met elkaar in botsing. Twee andere voertuigen raakten ook betrokken bij het ongeluk. Een daarvan schoot daardoor van de dijk en kwam tot stilstand in de uiterwaarden. Er zijn twee slachtoffers, en één dode te betreuren. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie gaat ter plaatse de toedracht onderzoeken. Donderdagochtend kan de politie een eventuele nieuwe update geven. De weg zit voorlopig dicht tussen de Sallanddijk en de Randerstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!