Go Ahead Eagles Voetbalmiddag bij FC RDC
Dode bij ongeluk op IJsseldijk Diepenveen
16 mei 2018
Viering 50-jarig jubileum wijkvereniging Borgele/Platvoet
22 mei 2018
Laat alles zien

BORGELE – Op woensdag 30 mei 2018 wordt er voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar een Go Ahead Eagles Voetbalmiddag georganiseerd bij FC RDC. De Go Ahead Eagles Voetbalmiddag vindt plaats van 14:30-17:30 uur op het sportcomplex van FC RDC aan de Bredenhorst 183 in Deventer en staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Kinderen trainen tijdens de Voetbalmiddag op dezelfde manier als de eerste selectie van Go Ahead Eagles. Voetbalontwikkeling en voetbalplezier staan centraal tijdens de Go Ahead Eagles Voetbalmiddag. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen een goodie bag en een deelnamecertificaat als herinnering aan de middag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!