Kinderdagkamp Diepenveen in het Kolkbos
Trekkerslep Diepenveen
22 juni 2018
DSC Gymfit Heren zoekt nieuwe leden
9 augustus 2018
Laat alles zien

FOTO: SJDiepenveen

DIEPENVEEN – Het Kinderdagkamp in Diepenveen wordt ieder jaar weer georganiseerd in het Kolkbos in Diepenveen. Dit dagkamp wordt georganiseerd voor alle kinderen in de basisschool leeftijd die in Diepenveen wonen en / of in Diepenveen naar school gaan bij het Slingerbos of de Zonnewijzer.

In deze week rijden er huifkarren door het dorp Diepenveen die de kinderen ophalen via een uitgestippelde route. Deze huifkarren brengen ’s middags de kinderen weer terug. Het kinderdagkamp duurt vijf dagen lang.

Er worden diverse activiteiten gedaan in het Kolkbos te Diepenveen onder leiding van vele vrijwilligers, zoals hutten bouwen, spelletjes, survival, etc.
Elk jaar heeft het dagkamp een ander thema. Te denken valt aan: Olympische spelen, Middeleeuwen, het ‘alles is anders’ dagkamp, verkeer en vervoer, etc. Voorafgaand het dagkamp worden er groepen gemaakt op basis van leeftijd. Op vrijdagmiddag wordt het kinderdagkamp feestelijk afgesloten.

De organisatie ligt in handen van de Werkgroep “Vrienden van het Kinderdagkamp”. Deze werkgroep valt onder de Stichting Jongerenactiviteiten Diepenveen.

Natuurlijk zijn er ook heel veel vrijwilligers bij betrokken. Oud-deelnemers kunnen als ze minimaal 14 jaar oud zijn deelnemen als vrijwilliger en natuurlijk helpen veel enthousiaste ouders mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!