Leuke uitstapjes vanuit de Zonnebloem Diepenveen
Een TON voor iedereen
22 juni 2018
Trekkerslep Diepenveen
22 juni 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Op donderdag 6 juni is Zonnebloem Diepenveen met een groep ouderen die geïnteresseerd zijn in de oude boerengebruiken naar boerderijmuseum de Pothaar in Bathmen geweest.

Na ontvangst met een kopje koffie en krentenwegge kregen zij van de gastvrouw een groot aantal gebruiken, zoals die toen normaal waren, te horen. Onze gasten hadden een luisterend oor voor deze dingen en (her)kenden zich in hetgeen er verteld werd. Een opmerking was: “ik had hier nog uren naar kunnen luisteren.” Al met al een zeer geslaagde ochtend.

Op maandag 11 juni zijn we met maar liefst 40 personen naar de Intratuin in Apeldoorn geweest.

Ook daar werden we hartelijk ontvangen met een kop koffie met een petit fourtje. Daarna was er volop gelegenheid om inkopen te doen of gewoon gezellig rond te kijken.

Er was een heel grote afdeling met aquaria die zeer drukbezocht werd, het is weer eens wat anders dan plantjes. Deze Intratuin heeft 2 verdiepingen en eigenlijk kun je dit in onze beperkte tijd niet allemaal gaan zien.

On 12.00 uur waren wij terug in het restaurant waar een heerlijke kop soep en het gebruikelijke broodje kroket op ons stond te wachten, daarna een flesje fris naar keuze en moe maar voldaan gingen wij terug naar Diepenveen.

Deze activiteiten kunnen wij aan onze gasten voor een gereduceerde prijs aanbieden dankzij de inzet van onze vrijwilligers, de Diepenveense middenstand en een gulle gift die wij hebben ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!