Trekkerslep Diepenveen
Leuke uitstapjes vanuit de Zonnebloem Diepenveen
22 juni 2018
Kinderdagkamp Diepenveen in het Kolkbos
22 juni 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Zaterdag 7 juli organiseert PJO Diepenveen voor de 31ste keer de Trekkerslep aan de Schapenzandweg in Diepenveen. Om 13:00 uur zal de eerste slep van start gaan én is het terrein geopend voor bezoekers. Ongeveer 140 deelnemers proberen een zogenaamde sleepwagen voorbij de 100 meter-lijn te slepen. Om deze 100 meter te passeren, ook wel een Full Pull genoemd, is het voor de deelnemers kunst om het maximale uit de trekker te halen. De juiste balans en goede grip vinden op de zware kleibaan is een flinke uitdaging. In de sportklasses, welke gedurende de dag verreden worden, kan dit tot spectaculaire runs leiden!

Vanaf 20.00 uur zal ‘DJ Harrie op Vinyl’ zijn oude en nieuwe platen uit de koffer toveren en het feest compleet maken. Onder het genot van een koud biertje, frisje of een lekkere snack is het dus genieten geblazen op het Diepenveense platteland! Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht, zij kunnen zich vermaken op een van de springkussens of in de grote zandbak.

Kinderen t/m 11 jaar kunnen gratis naar binnen. Vanaf 12 jaar bedraagt de entree € 5,-

Tot 7 juli!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!