Kinderkamp Diepenveen maandag weer van start
Jubileumjaar Ondernemersvereniging Diepenveen
15 augustus 2018
Dick Achtereekte en Gerard Balk exposeren in het nieuwe buurtmuseum
22 augustus 2018
Laat alles zien

FOTO: Alex Schokker (Archief)

DIEPENVEEN – Maandag zal het Diepenveens jeugd kinderdagkamp weer beginnen. Het Kinderdagkamp in Diepenveen wordt ieder jaar weer georganiseerd in het Kolkbos in Diepenveen. Dit dagkamp wordt georganiseerd voor alle kinderen in de basisschool leeftijd, die in Diepenveen wonen en/of in Diepenveen naar school gaan, bij het Slingerbos, of de Zonnewijzer. De organisatie ligt in handen van de Werkgroep “Vrienden van het Kinderdagkamp”. Deze werkgroep valt onder de Stichting Jongerenactiviteiten Diepenveen. Het thema van Kinderdagkamp 2018 is Winterwonderland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!