Mindfulness cursus wandelen
Geslaagd KloosterBoerderijFestival in Diepenveen
22 augustus 2018
Egelopvang Diepenveen bereidt zich voor op drukke herfst
24 augustus 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Ben je soms druk in je hoofd met veel gedachtes? Of vind je het moeilijk om je te ontspannen of rust in jezelf te vinden? Mindfulness wandelen is een goede manier om meer in je ontspanning te komen. De ochtenden zijn zo een moment van aandacht voor jezelf en een moment om meer in je lichaam te komen en meer uit je hoofd.

Elke les starten we in het bos met een oefening of meditatie om meer uit ons hoofd te geraken, meer te aarden en even stil te staan bij ons zelf. We wandelen daarna in stilte en doen verschillende loopmeditaties in de natuur om zo te leren hoe je beter met je aandacht in het hier en nu kunt blijven en je gedachtes kunt leren los te laten.

De oefeningen in deze ochtenden zijn ook om thuis te kunnen toepassen en in je dagelijkse leven meer innerlijke rust te kunnen gaan ervaren.

Er worden weer nieuwe cursussen gegeven vanaf maandag 10 september en woensdag 12 september. De cursus is van van 9.00 uur t/m 10.30 uur startend bij hotel Gaia in het Randerbos te Diepenveen. In totaal zijn er 7 lessen.(1 keer per 14 dagen).De groep bestaat maximaal uit 8 personen, om de rust en het bij jezelf blijven te kunnen waarborgen. Deze lessen worden gegeven door Davida van Beckhoven. Craniosacraaltherapeute/ ontspanningstherapeute

Meer informatie is te vinden op www.centrumhestiada.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!