Bridgen in de Schalm
Winnaars Prijzenfestival Ondernemersvereniging Diepenveen 2018
9 september 2018
Concert En Suite in Nieuw Sion
25 september 2018
Laat alles zien

FOTO: Alex Schokker

BORGELE – Ook Bridgen kan in het activiteitencentrum de Schalm op de woensdagmiddag, van 13.00- t/m +- 16.30 uur. Reeds jaren vanaf begin september t/mjuni kan in deze inspirerende sport gedacht worden. In de tijd dat er veel behoefte aan ruimte is, kunt u letterlijk en figuurlijk bij ons dat voelen. Naast het serieus oppakken van het spelletje is er ruimte en tijd om zo ontspannen mogelijk U dit eigen te maken. Als een bieding in een eindspel voltooid is kan er direct worden nagekaart zo daar behoefte aan is. Vragen kunnen gerustgesteld worden aan degene die het organiseren of aan u tegen partner. Op dit moment spelen we in een A- en een B-groep, ongeveer 20 t/m 24 teams. Ook als U alleen komt, wordt zoveel mogelijk getracht dat U aan het spelen komt. Elke avond wordt de uitslag op internet aan U toegezonden. Voor suggesties staan wij altijd open. De bediening door de restaurant medewerkers van de Schalm is erg vriendelijk. Als U wilt na- drinken en -kaarten kan dat in een gezellige ambiance. Wij hopen dat U eens bij ons langskomt, dat kan vrijblijvend. Meedoen kost slechts 2,00 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!