Diepenveen viert Kerst
Concert En Suite in Nieuw Sion
25 september 2018
De OVD Verenigingenkwis gaat op herhaling
26 september 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Vorig jaar veranderde de Kerstcommissie Diepenveen de opzet van de Kerstactiviteit in december. Tien jaar lang was het optreden van koren en muziekgroepen gecombineerd met een Kerstmarkt met kramen.

Andere formule
Door terugloop van het aanbod van kramen in kerst- en wintersfeer veranderde de Kerstcommissie de formule van de Kerstviering. De markt als zodanig verviel en daarvoor in de plaats kwam een buitenpodium met extra optredens en een catering met stamppot boerenkool. Helaas bleek het publiek niet warm te lopen, om in de kou buiten van de optredens en een bord stamppot boerenkool met worst te genieten.
De optredens van koren en de muziekvereniging binnen in de kerk werden wel goed bezocht.

Optredens in verwarmde tent
Daarom wordt de opzet van het Kerstevenement ‘Diepenveen viert Kerst’ enigszins aangepast. Er komt nu een grotere gesloten tent naast de kerk te staan die met heaters wordt verwarmd. Daarin komt een klein podium van 2 bij 3 meter met mogelijke optredens van singles, duo’s, trio’s, in ieder geval kleinere gezelschappen. De optredens kunnen bestaan uit liederen, muziek, dans of verhalen in kerst- en wintersfeer.

Graag wil de Kerstcommissie dit brengen als een soort open podium, waarvoor iedereen uit Diepenveen of omgeving zich kan opgeven.
Heeft u belangstelling om een kort optreden te verzorgen, dan wordt u van harte uitgenodigd zich bij de Kerstcommissie te melden. U kunt mailen naar Hans Tiebot (h.tiebot@diepenveen-dorp.nl).

Zaterdag 15 december
Het evenement ‘Diepenveen viert Kerst’ is dit jaar gepland op zaterdag 15 december globaal tussen 18.00 en 20.00 uur in en rond de Dorpskerk.
De stichting Oranjecomité Diepenveen organiseert vooraf weer haar Lichtjestocht, welke eindigt bij de Dorpskerk. Daar kunt u dan aansluitend genieten van optredens van koren en muziek in de kerk en in de verwarmde tent onder het genot van een warme hap, koffie, thee, chocola en taart of cake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!