Traditionele Sinterklaas-intocht in Diepenveen
Kapster en slager uit Diepenveen lopen marathon van New York
30 oktober 2018
Buurtfeest Langs de Wetering in Diepenveen
30 oktober 2018
Laat alles zien

FOTO: Harry Mulder

DIEPENVEEN – Zaterdag 24 november aanstaande wordt Sinterklaas ingehaald in Diepenveen. Sint en zijn Pieten zullen worden opgewacht bij de  Brandweerkazerne aan de Oranjelaan, waar zij om 12.00 uur verwacht worden.

Het Sinterklaas-comité is erg verheugd dat dit jaar ook de beide scholen, evenals  Hof van Salland, verschillende verenigingen en winkeliers, meewerken om de Sinterklaasintocht weer als een echt dorpsgebeuren te laten verlopen.

Als Sint en zijn Pieten om 12.00 uur gearriveerd zijn gaan alle mensen, groot en klein, in een feestelijke optocht met  muziek en veel Pieten, door de Dorpsstraat  richting het Hof van Salland. Daar zal buiten, in de Muziekkoepel, Sinterklaas officieel welkom  worden geheten.

Hierna begeven Sint en zijn Pieten zich naar binnen, waar de kinderen vermaakt zullen worden met een mooi en gezellig Sinterklaas spektakel.

Als Sinterklaas daarna weer verder trekt, zullen er nog veel Pieten blijven om samen met de kinderen van Diepenveen veel plezier te maken met een Kinder-Disco. Het Sinterklaas-comité hoopt dat ook dit jaar weer honderden kinderen veel plezier zullen beleven aan dit traditionele feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!