Feest in de Bloemendal
Column Alexander: IK KAN HAAR TOCH NIET ALLEEN LATEN?
28 november 2018
Foto-archiefgroep in het Kulturhus
28 november 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Op 9 november werd de Nederlandse vlag gehesen in de Bloemendal. Het was feest in de Bloemendal omdat er het afgelopen jaar overlast was geweest door werkzaamheden aan de telefoonverbindingen. Het podium en het Trefpunt waren versierd in Hollandse kleuren. Er werd een quiz/bingo gespeeld met als hoofdprijs een senioren telefoon. Er was live muziek, men kon plaatjes aanvragen en er werd vrolijk gedanst. Al met al een zeer geslaagde middag waar we nog lang met plezier op terug kunnen kijken. Mede dankzij initiatiefnemer en alle vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!