Turnaround Haar & Beautysalon voor aantrekkelijke cadeaus in december
Opbrengst van rommelmarkt en veiling verdeeld
29 november 2018
Stichting Hart voor Diepenveen bestaat 10 jaar
30 november 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – December is een dure maand. Daarom biedt Turnaround in de maand december verzorgingsproducten voor hem & haar aan tegen aantrekkelijke prijzen. Kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 40%!

Het is bekend dat de haarverzorgingsproducten bij de kapper van een uitstekende kwaliteit zijn. Voor ieder haarsoort de juiste shampoo, conditioner of behandeling. Daarom heeft Turnaround alleen maar topproducten in huis, zoals Z-One, een exclusief innovatief Italiaans merk. In de maand december zijn deze topproducten extra voordelig verkrijgbaar.

Ook aan de man is gedacht. De bonnen voor een ontspannende traditionele scheerbehandeling zijn altijd origineel. Maar Turnaround heeft een compleet assortiment verzorgingsproducten voor de man. Naast de complete gel- en waxlijn van Reuzel heeft Turnaround prachtige scheersets; met traditionele mesjes of voor Gillette-mesjes. Een aanwinst voor de badkamer.

Maar ook colognes, after shaves, balm en scheerzeep van het klassieke Engelse merk Truefitt & Hill. Ontwikkeld in de oudste barbershop ter wereld. En niet te vergeten de Engelse badzepen en douche-gels. In december extra aantrekkelijk geprijsd.

Baarden zijn hip. Maar een onverzorgde baard……? Hoe leuk is het om een baardzeep, baardtonic of baardbalsem cadeau te geven.

Turnaround is dus meer dan alleen een Kapsalon en Schoonheidssalon. U kunt er ook terecht voor een origineel cadeau. En natuurlijk voor een stuk gezelligheid. Want bij Turnaround komen gezelligheid en professionaliteit samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!