Hoe vitaal bent u?
Het nieuwe bestuur van De Schapekolk vol met ambitie naar een mooie toekomst
29 januari 2019
Er zit muziek in Diepenveen!
29 januari 2019
Laat alles zien

BORGELE – Ontdek hoe u fit en vitaal kunt blijven! Beweegt u al, maar wilt u eens iets anders proberen? Of twijfelt u wat het beste past bij uw fysieke mogelijkheden? Ontdek met Fitstars diverse sport- en beweegactiviteiten onder begeleiding van deskundige trainers.

Voor Fitstars werken lokale sportclubs en fysiotherapiepraktijk Fysiodé samen, ondersteunt door Sportbedrijf Deventer. Maak op vrijdagochtend kennis met Sportvariatie van Volleybalvereniging Avior in Sporthal Schalkhaar, waarbij er volleybal en wisselende activiteiten worden aangeboden.

Of start met Dynamic Tennis, een laagdrempelige en leuke racketsport, bij DTTC op Sportpark Borgele. Dynamic Tennis combineert de voordelen van lawn tennis en tafeltennis. Het is makkelijk aan te leren en niet blessuregevoelig.

DTTC biedt u vanaf 20 februari aanstaande (aanvang 10:00 uur) de gelegenheid 4 weken lang voor slechts € 5,-, kennis te maken met deze leuke sport in de eigen Dynamic Tennishal (Bredenhorst 185 Deventer – www.dttc-deventer.nl).

Komend voorjaar wordt ook nog aangeboden:

  • Atletiek (AV Daventria 1906, Sportpark Keizerslanden)
  • Zeker Bewegen (Budo Vereniging Deventer, Borgele/Keizerslanden)
  • Jeu de Boules (DBC Karro Deux, Sportpark Borgele)

Meedoen of meer informatie?

Kijk op www.fitstars.nl voor het actuele aanbod en inschrijven. Of neem contact op met Chantal Rietman, Sportbedrijf Deventer, via c.rietman@sportbedrijfdeventer.nl of (06) 52868731.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!