Speciale Valentijnsactie bij Bloemsierkunst Flierman
Winnaar Joris shopt gratis 227 euro bij elkaar
20 december 2018
Het nieuwe bestuur van De Schapekolk vol met ambitie naar een mooie toekomst
29 januari 2019
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Binnenkort is het weer Valentijnsdag. Op deze dag kreeg een geliefde een (anoniem) cadeautje van een minnaar of minnares. Later werd het accent verlegd en werden ook dierbaren, zoals ouders, grootouders, vrienden en hulp biedende mensen in het zonnetje gezet.

Vanuit Amerika kreeg deze dag een sterk commerciële inslag, waardoor veel mensen zich van het gebruik om iemand eens een aardigheidje te geven afwendden.

Maar wat is er op tegen iemand die je dierbaar is een keertje in het zonnetje te zetten? Dat kan met een mooi boeket van Bloemsierkunst Flierman al dan niet met een anoniem kaartje.

Speciale Valentijnsactie
Al enkele jaren hebben we bij Bloemsierkunst Flierman rond Valentijnsdag een actie, waarbij we vijf prachtige boeketten verloten onder de dierbare personen, die jij aan ons voordraagt. Via internet kun je een formulier invullen en je dierbare persoon opgeven. Ga naar www.bloemsierkunstflierman.nl of de Facebookpagina van Bloemsierkunst Flierman en vul het betreffende formulier in. Daarbij kun je ook een tekst invullen voor het kaartje bij het boeket. Je mag zelf weten of je dit anoniem doet.

Via je e-mailadres krijg je nadien een berichtje, als jouw opgegeven persoon op 14 februari een van de vijf boeketten heeft ontvangen.

Wij hopen van harte dat je dit een leuke actie vindt en mee doet.

Bloemsierkunst Flierman www.bloemsierkunstflierman.nl info@bloemsierkunstflierman.nl
Oranjelaan 68 Diepenveen Tel. 0570 59 1218

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!