Bloemsierkunst Flierman bezorgt op Moederdag
De Diepenveense ondernemers delen uit op Moederdag
27 april 2019
4 mei 2019 in Diepenveen
27 april 2019
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Een heel mooi en ook zeer gewaardeerd cadeau is een boeketabonnement. Uw moeder ontvangt dan elke week of om de week een boeket op haar eigen vaas geschikt op een moment in de week dat het haar schikt. Bij het bezorgen ontvangen wij steevast hele leuke reacties van de ontvangers van een wekelijks of tweewekelijks boeket.
Als u voor 13 keer of meer een boeket bestelt (elke week, 13 weken of om de week, 26 weken) en vooruit betaalt, dan ontvangt u er één gratis vaas bij.

Bij een boeketabonnement rekenen we voor Diepenveen, Deventer en Schalkhaar geen bezorgkosten. Voor andere plaatsen in onze bezorgregio betaalt u de normale bezorgkosten.
Als uw moeder het lastig vindt zelf de oude bloemen op te ruimen, dan nemen wij die bij de volgende levering gewoon mee en worden ze met ons eigen groenafval duurzaam afgevoerd.

Bezorgen op Moederdag
Net als vorig jaar bieden we bij Bloemsierkunst Flierman de mogelijkheid, dat uw boeket, plant of arrangement op Moederdag zondag 12 mei wordt bezorgd. U kunt tot uiterlijk zaterdag 11 mei 16.00 uur bestellen. Als u iets speciaals wilt wat betreft bloemen of kleur adviseren we u uiterlijk vrijdagmorgen 10 mei uw bestelling te plaatsen.

Bezorging
Op Moederdag wordt er vanaf 10.00 uur met de nieuwe elektrische auto bezorgd, maar we kunnen geen tijdstip van leveren garanderen. Dit is afhankelijk van het aantal bestellingen en de indeling van de bestelroute. De winkel is gesloten op Moederdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!