Trekkerslep Diepenveen op zaterdag 06 juli
Imkerijdag op 13 en 14 juli in Diepenveen
1 juli 2019
Column Herman Bakker uitvaartzorg: Nu heeft oma het noot meer koud
1 juli 2019
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Zaterdag 6 juli organiseert PJO Diepenveen voor de 32ste keer de trekkerslep aan de Schapenzandweg in Diepenveen. Om 13:00 uur gaat de eerste slep van start én is het terrein geopend voor bezoekers. Ruim 140 deelnemers proberen de sleepwagen voorbij de 100 meter-lijn te slepen, ook wel een Full-Pull genoemd. Voor de deelnemers is het de kunst om het maximale uit hun trekker te halen. De juiste balans én grip vinden op de zware kleibaan is een flinke uitdaging!  In de sportklasses, welke gedurende de dag verreden worden, zal dit tot spectaculaire runs leiden!

Vanaf 19.00 uur gaat ‘DJ Maikel’ er met zijn platen een gezellig feest van maken. Onder het genot van een koud biertje, frisje of een lekkere snack is het genieten geblazen op het Diepenveense platteland! Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht, zij kunnen zich vermaken op de springkussens of in de grote zandbak.

Kinderen t/m 11 jaar kunnen gratis naar binnen. Vanaf 12 jaar bedraagt de entree € 5,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!