Kerstmarkt Sparrenheuvel groot succes
Prijswinnaar bookseat van Zorgcomfort Deventer
13 december 2017
Lichtjeswandeltocht Diepenveen feeëriek
17 december 2017
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Op woensdag 13 december vond er in woonzorgcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen de kerstmarkt plaats. Net als alle andere jaren was het een enorm succes. Veel bezoekers kwamen hier op af.

Achter de mooi verlichte Kerstboom in de voortuin waren binnen, in de sfeervol versierde Rozenhof, de Harmonie en op het Hortensiaplein, diverse stands te vinden met kerstartikelen, handgemaakte artikelen, kerstkaarten, een lotenboom, mooie kerststukjes en nog veel meer De kerstman vermaakte de bewoners van de Sparrenheuvel en ook de erwtensoep was weer goed in de smaak gevallen. Ook kon men genieten van de heerlijke oliebollen, glühwein, en warme chocolademelk met slagroom. De netto opbrengst van de kramen van Sparrenheuvel zelf, komt ten goede aan het activiteitenbudget voor bewoners.

Comments are closed.

error: Content is protected !!