Storm vernielt graven Diepenveen
Samen soep eten in Diepenveen
1 februari 2018
Militaire oefening in Diepenveen en Olst
8 februari 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Op 18 januari 2018 raasde er een vernietigende storm over Diepenveen welke veel bomen heeft geveld. Zo ook over de begraafplaats aan de Roeterdsweg waar een grote boom is omgewaaid. Vele graven zijn hierdoor beschadigd of totaal verwoest. Intussen heeft de Gemeente Deventer met man en macht al heel veel langs de openbare weg opgeruimd, maar de boom op de begraafplaats ligt er nog steeds, hoewel er door vrijwilligers al wel een paar takken vanaf zijn gezaagd. Het is een triest gezicht om dit te zien en vooral voor de nabestaanden van de mensen die daar begraven liggen. De vraag is wanneer die boom daar weggehaald gaat worden en de graven worden hersteld. foto Harry Vos.

Comments are closed.

error: Content is protected !!