Natuurijsbaan Diepenveen geopend
Jeugdorkest en orkest Sempre Crescendo treden op in Sparrenheuvel
28 februari 2018
Deuvo Gietvloeren opent showroom in Diepenveen
3 maart 2018
Laat alles zien

Foto: Harry Mulder

DIEPENVEEN – Op donderdagmiddag 1 maart is de natuurijsbaan van Diepenveen voor publiek geopend. Op één plek is het ijs nog niet dik genoeg, maar het grootste gedeelte van de ijsbaan kan geschaatst worden. Doordat de kinderen nog vakantie hebben was het al aardig druk op de ijsbaan donderdag middag. Vrijdag zal er zeker ook nog geschaatst kunnen worden, maar in het weekend kan het van uit het zuiden gaan dooien.
Er is echter een grote kans dat de dooi onze regio pas aan het eind van het weekend zal bereiken, dus met wat geluk kan er zaterdag en zondag ook nog geschaatst worden. Actuele informatie over de Diepenveense ijsbaan kunt u vinden op www.dorpspleindiepenveen.nl

 

Comments are closed.

error: Content is protected !!