Oudste inwoner van Diepenveen op 108-jarige leeftijd overleden
Deuvo Gietvloeren opent showroom in Diepenveen
3 maart 2018
Wereld kampioenen spelen in Diepenveen
8 maart 2018
Laat alles zien

Foto: Alex Schokker

DIEPENVEEN – In nacht van maandag op dinsdag is mevrouw Anne Klein Bronsvoort- Maatman rustig ingeslapen. Zij woonde lange tijd op het bejaardencentrum Sparrenheuvel waar zij liefdevol werd verzorgd. Elke keer als deze lieve hoogbejaarde vrouw weer jarig was kwam iedereen weer bijeen en ook de burgemeester kwam haar altijd feliciteren. Altijd werd er dan weer een mooie foto gemaakt samen met de burgervader (met dank aan Harry Mulder). Op 29 oktober 2017 vierde zij haar laatste verjaardag. Zij was de oudste inwoner van de gemeente Deventer. Foto werd gemaakt op haar 108 ste verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!