Restaurant de Wetering wordt Cheers
Oliebollenactie Muziekvereniging Sempre Crescendo in Diepenveen
8 maart 2018
Gele verhalenbus leest voor op kinderdagverblijf Kiekeboe!
12 maart 2018
Laat alles zien

Foto: Alex Schokker

DIEPENVEEN – In Diepenveen heeft de eigenaar van restaurant café de Wetering aan de Oranjelaan het restaurant afgestoten. Vrijdagavond  is men overgegaan naar de nieuwe naam ‘CHEERS’.  Het is nu alleen nog een café met zalen verhuur. Eigenaar Christiaan Koot (24 jaar) heeft dit besloten omdat het restaurant niet rendabel genoeg was.

Hij is vanaf juli 2016  de nieuwe huurder van het pand. Christiaan bedacht toen zich geen moment om het restaurant en café voort te zetten. Maar dat liep niet allemaal op rolletjes. Het café wordt zeer druk bezocht en daarom heeft men een andere naam bedacht. Christiaan Koot vertelde al dat er veel moest gebeuren om alles weer op poten te krijgen zoals hij het in de toekomst wil hebben. “Ik heb nu alle tijd en woon zelf boven de zaak”, aldus Christiaan. Op de foto Christiaan Koot bij zijn café/ zalencomplex aan de Oranjelaan in Diepenveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!