Oudste bewoner van de Bloemendal 101 jaar
Slingerbos schatplichtig aan Meester Pepping
24 maart 2018
Fysiotherapie de Spil ontvangt PlusPraktijk-predicaat
24 maart 2018
Laat alles zien

BORGELE – Mevrouw Klein Tiessink, geboren en getogen Deventenaar heeft 7 maart jl haar 101e verjaardag mogen vieren binnen de Bloemendal. Dit deed ze samen met haar dochter, schoonzoon en kleindochter in de grote zaal van de Bloemendal. ’s Morgens is ze door de zorg in het zonnetje gezet en tijdens de koffie kwam de Directeur van Zorggroep Solis, Peter Smoorenburg en de Wijkmanager Laura van Sluis langs om mevrouw te feliciteren met dit heuglijke feit. Mevrouw Klein Tiessink geeft aan dat ze zeker merkt dat de jaren gaan tellen, maar ze is blij alle gasten welkom te mogen heten en zorgt dat iedereen voorzien is van koffie met iets lekkers. Mevrouw kijkt terug op een waardevol leven waarin ze werkte als coupeuse tot haar dochter geboren werd. Daarna was ze thuis om te zorgen voor haar man en dochter. Toen haar dochter ging trouwen vierde ze de feestdagen samen met haar man steevast bij haar dochter, schoonzoon en kleindochter. Nu dit niet meer kan, bezoeken zij moeder en oma wekelijks in de Bloemendal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!