Paaskermis Deventer 2018
Geven maakt gelukkiger dan ontvangen, bij Gastouder de Schaapjes
24 maart 2018
Directrice onder de loep
25 maart 2018
Laat alles zien

Foto: Alex Schokker

PLATVOET – De Paaskermis in Deventer biedt geweldig vermaak voor jong en oud in de vorm van attracties. De heerlijke kermissfeer vol geluid, licht en geuren van lekkernijen is ongeëvenaard. Maar er zal ook aanvullend entertainment zijn, denk aan bijvoorbeeld muzikale optredens die op het programma staan. Het programma is te raadplegen via de website van Kermis Deventer. De volgende editie van Paaskermis Deventer staat op het programma van vrijdag 30 maart tot en met zondag 8 april 2018.

De Paaskermis wordt buiten het centrum van Deventer georganiseerd aan het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan. In deze omgeving zal er voldoende parkeergelegenheid worden gecreëerd die je kunt vinden middels bewegwijzering.De Paaskermis van Deventer staat alle dagen bol van de activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!