Mr. Pizza opent op winkelcentrum Borgele
45e Diepenveense rommelmarkt
25 augustus 2018
Gratis Koffie / thee in de Schalm
27 augustus 2018
Laat alles zien

FOTO: Het Deventer Nieuws

BORGELE – Sinds afgelopen donderdag kun op winkelcentrum Borgele heerlijke pizza’s eten. Heel veel pizza natuurlijk, maar er is meer. Zo kun je op het terras ook terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak of (schep)ijs of je buik trakteren met döner of eigengemaakte lahmacun. De zaak wordt gerund door het Deventer stel Gokcen en haar man. Het pand stond sinds de oplevering van het winkelcentrum leeg. Het werd casco opgeleverd en is in tien weken tijd omgetoverd tot een pizzeria.  Je kunt vooralsnog het eten afhalen in de zaak, maar we bezig om het ook te gaan bezorgen, aldus de eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!