Ophaaldag voor grootte rommelmarkt Diepenveen
Gratis Koffie / thee in de Schalm
27 augustus 2018
Ria Teeninga verlaat bibliotheek in Diepenveen
5 september 2018
Laat alles zien

FOTO: Harry Vos

Door Harry Vos
DIEPENVEEN – Zaterdag 1 september was het weer ophaaldag voor de jaarlijkse grootte rommelmarkt van Diepenveen. Met meerdere tractoren met huifkarren en andere aanhangers werd huis aan huis de spullen opgehaald welke mensen niet meer gebruikten maar wellicht anderen nog veel plezier van kunnen hebben. Op zaterdag 8 september is de 45e Rommelmarkt en veiling in en om het Kultuurhus te Diepenveen. Er zijn 7 verenigingen en instanties die meedelen in de opbrengst en allen zijn actief om weer zo veel mogelijk bruikbare spullen aan de man te brengen. Ook zijn er natuurlijk weer oliebollen te verkrijgen en een hapje en een drankje bij de rommelmarkt. Om 9.00 uur start de verkoop en om 11.00 uur begint de veiling. Om 15.00 uur hoopt men alles kwijt te zijn en kan het opruimen beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!