Boottocht 1250 jaar Deventer
A Festival of Nine Lessons and Carols
27 november 2018
Koning Willem Alexander en minister bezoeken Diepenveen
27 november 2018
Laat alles zien

DIEPENVEEN – Op 11 november zijn wij met een aantal cliënten van woon-zorgcentrum de Bloemendal mee geweest met de boot ter ere van 1250 jaar Deventer. Vergezeld van mantelzorgers/ vrijwilligers werden wij hartelijk ontvangen door de organisatie met koffie, Deventer koek, belegde broodjes en een hapje en een drankje. Wij voeren over de IJssel richting Zutphen. Leerlingen van de opleiding journalistiek kwamen langs voor een interview bij cliënten. Al deze verhalen worden gebundeld in een verhalenboek dat straks wordt uitgegeven. Oude bekenden zagen elkaar terug, er werd gedanst op accordeonmuziek, het was één groot feest!

Eenmaal terug aan de Wellekade kijken we terug op een zeer geslaagde ochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!