4 mei 2019 in Diepenveen
Bloemsierkunst Flierman bezorgt op Moederdag
27 april 2019
Winnaars Moederdag actie 2019 ondernemers Diepenveen
14 mei 2019
Laat alles zien

FOTO: Harry Vos

DIEPENVEEN – Binnenkort is het weer 4 mei en dan houden we een bijeenkomst om alle mensen die tijdens en na de Tweede Wereldoorlog in het geweld zijn omgekomen te gedenken. We komen samen op zaterdag 4 mei om 19.00 uur in de Dorpskerk aan het kerkplein in Diepenveen.

Daar zullen enkele kinderen uit het dorp gedichten voorlezen. Huib de Boer, bariton en Ed Lammers, bas zullen, onder begeleiding van Ria den Ouden op de piano, een 4 tal liederen zingen. De herdenkingsrede zal worden uitgesproken door de heer Gert-Jan Oplaat met als titel:  “In vrijheid kiezen”.

Na de plechtigheid lopen we gezamenlijk in stilte naar de Gemeentelijke begraafplaats aan de Roeterdsweg in Diepenveen.

Op de begraafplaats staan we stil bij de oorlogsgraven en het monument voor de zeven overleden vliegeniers uit Canada. Sempre Crescendo zal hier muzikaal aanwezig zijn. De Stille Tocht vertrekt om ca. 19.45 uur vanaf de Dorpskerk.

Namens de Cie Herdenking 4 mei Diepenveen,
Albert Tiebot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!